WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD

WCON-ELEKTRONIKA (GUANGDONG) CO., LTD

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bulletin
Thuis

WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD

Van goede kwaliteit De Schakelaar van de speldkopbal voor verkoop
Van goede kwaliteit De Schakelaar van de speldkopbal voor verkoop
De het productverscheidenheid van Wcon is zeer volledig, hebben zij 15 reeksen meer dan 60.000 soorten specificaties van de producten van de precisieschakelaar.

—— Zonnig chen

Aan Wcon vind de schakelaarproducten moeten kunnen vinden wat u wenst, niet alleen een verscheidenheid, hun productkwaliteit prima is.

—— Anna Wang

De Wconproducten verkregen vele nationale octrooien, is het productiemateriaal ook absoluut uitstekend. Wcon is de meest professionele schakelaarfabrikant.

—— Chris zhang

Ik ben online Chatten Nu

WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7 8
WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD
Fabriek Draadworkshop Kantoor Conferentieruimte receptie Panorama van nieuwe fabriek van Dongguan-fabriek Gang montagewerkplaats

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : WCON WCONTEK
Aantal werknemers : 500~700
Jaarlijkse omzet : 27.5-30 million
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 70% - 80%

WCON-Elektronika (Guangdong) Co., Ltd dat in Mei 1995 wordt gevestigd en dat bij Geen 01A, Changxing-Road, Ludong-District, Menselijke Stad, Dongguan-Stad, Guangdong, met een floorage van 21000m2 voor installatie en 7000m2 voor slaapzaal wordt gevestigd, heeft ongeveer 650 werknemers en de hulpmiddelworkshop gebruikt binnenshuis geavanceerde machines voor de productie van plastic vormen en het stempelen matrijzen zowel voor gestandaardiseerde als aangepaste producten.
De plastic afgietselafdeling gebruikt een brede waaier van persen van diverse tonnages, terwijl de ponsenafdeling 21 hoge snelheids scherpe lijnen en 31 speciale scherpe lijnen voor vierkant-sectiespelden gebruikt. De assemblageafdeling telt meer dan 310 automatische het assembleren machines.
Het laboratorium is goed uitgerust met alle noodzakelijke instrumenten om de speciale eisen ten aanzien van de verbindingsmarkt te meten en specifiek vereist testrapport uit te voeren.
Wcon kan klanten van meer dan 15 soorten en 20000 verschillende specificatieschakelaars, de invoer-uitvoerrecht van bedrijfhandvatten voorzien, en tot 60% worden de producten uitgevoerd naar euro-Amerikaanse landen.
Wcon eerde „Nationale High-tech Onderneming“ „China het merkonderneming van Guangdong goed-kent n-van de handelsmerkonderneming“ van de „Beroemde van Dongguan“ „van het de Merknaamproduct van Guangdong de onderneming“, „Waarnemend contract & Taxerend krediet“ onderneming, Lid van „De blindedarm-Schakelaars tak“, „Dongguan-de vereniging van het hardwareafgietsel“, „Shenzhen-schakelaarindustrievereniging“ en het „IPC-Internationale elektronische industriële lid van de verbindingsvereniging“.
Sinds zijn stichting, concentreerde het bedrijf zijn inspanningen bij intellectuele-eigendomsrechten en de zelf-Innovatie. Onze producten hebben het 12 uitvindingsoctrooi, en gebruiksmodel 63 van nationale octrooien overgegaan. Het bedrijf dat ook bij het creëren van hun dubbel-Merkstrategie „wordt geconcentreerd WCON“ en „WCONTEK“, „WCON“ verkreeg een handelsmerkregistratie in de wereld meer dan 50 landen en gebieden, en „WCONTEK“ verkreeg de handelsmerkregistratie reeds in de EU. Het handelsmerk van „WCON heeft“ „het Beroemde Merk van Guangdong“ en het Bekende Handelsmerk“ eer „van China reeds verkregen.
Het bedrijf gelooft dat mensen die er één van de belangrijkste waarden zijn werken. Om deze reden, geeft het om zijn werknemers die een goed het werk en het weggaan milieu proberen tot stand te brengen. De bureaus en de slaapzaal bieden zeer goede faciliteiten aan om mensen thuis en één of ander vermaak te maken voor hun vrije tijd, zoals de badminton en basketbalhoven voelen.
De elektronikaco. van Jiangsukunshan Wcon, Ltd is een zelf-gebouwde installatie van 1000㎡ en met meer dan 200 werknemers, dient het klanten hoofdzakelijk de Oost- van China.
De schakelaarproducten worden wijd gebruikt in industriële automatisering en controle, vermogenssturing, treinverkeercontrole, medische apparatuur, automobielelektronika, instrumentatie, veiligheidssystemen, financieel elektronisch, intelligent huis, zonne photovoltaic systemen, LEIDENE opto-elektronica, diverse soorten de elektronika van de consument, telecommunicaties en andere industrieën, om de nauwkeurigste en betrouwbare verbinding voor cliënten te leveren.
Wcon verworven ISO9001, IATF16949; ISO14001, QC080000-certificatie en OHSAS18001-het veiligheidsbeheerssysteemcertificatie van de beroepsgezondheid. De producten van de bedrijf belangrijkste 15 reeks verkregen de Amerikaanse certificatie van UL & CUL-, met Nr. E248993, E46999. Alle punten stemmen met de EU RoHS en BEREIK milieu groene vereisten overeen. Het laboratorium van de Dongguanfabriek is UL-Gemachtigd getuigd laboratorium, met UL machtig aantal: 113185001.

Onze opdracht: om verbindingsglansmachine, tevredener klanten te maken.
Onze visie: om de beste leverancier en de partner in de markt van de schakelaaroplossing te worden
Onze kernwaarden: Geconcentreerde het verblijf, gaat verder dan onze grenzen, ontwikkelt win-win verhoudingen.

 

 

www.wcon.com

Contactgegevens
WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Steven Foo

Tel.: 86-769-85358920-6111

Fax: 86-769-85358915

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)